Защо да вземете програмата „емоционална алхимия“?

Тази програма е необходима за всеки, който…

Запознайте се с Учителя:

Невероятните постижения на Емоционалната алхимия са представени за вас от Андрю Кенет Фретуел – един от водещите Учители по Вътрешна алхимия в света днес. Със своя над 35 годишен опит като практикуващ даос, той е известен със своето майсторство и способност да предаде тези дълбоко трансформиращи практики по достъпен и разбираем начин. предаде тези дълбоко трансформиращи практики по достъпен и разбираем начин. 

Той е основател и създател на новаторския и революционен лечебен метод Original Feeling Touch (докосване до първичното чувство). Наречен още „семейни съзвездия“ за клетъчната памет, тъй като е толкова ефективен, че помага на всеки да трансформира несъзнаваните семейни и родови травми, които всеки човек носи, които пречат на разгръщането на душевния ни потенциал. Андрю Фретуел също има частна практика за консултиране по целия свят, където основната му област на фокус е в подкрепа и изясняване на разбирането на хората за техните Души еволюционно предназначение за този живот. Още за Учителя в тази Програма, както и мнения от негови ученици може да прочетете тук..

За кого е подходяща тази програма?

Предимства на онлайн програмата:

Хората са емоционални същества. Надарени са със способността да изпитват емоции; да се вълнуват; да плачат и са единствените същества, които могат да се смеят. Често пъти обаче емоциите ни правят нещастни. Чувстваме се съсипани или безнадеждни – и определяме емоциите, които ни карат да се чувстваме по този начин като „лоши“ или „негативни“. Мислим си, че ако се лишим от тях, ще бъдем радостни и ще имаме живота, за който мечтаем… Древните даоси са били обаче на друго мнение. Те казвали, че „негативни емоции“ не съществуват. Всъщност, те са смятали, че истински „негативни“ и вредни са тези емоции, които не сме успели да изразим. Продължи четенето 

Това са емоции, които остават за дълго в нас и които никак не можем „да смелим“; не можем да се примирим с тях, нито да ги изразим, нито да ги забравим. Задържайки обаче тези неизразени емоции и чувства, ние имаме тенденция да ги повтаряме в един безкраен и пагубен водовъртеж, който ни повлича към дъното на емоционална бездна, превръщайки живота ни в ад.

Даосите се стремели да постигнат състояние наречено „яснота“, свързана с адекватния ни отговор на настоящия момент. Всеки от нас е имал такива повтарящи се, натрапчиви емоции, които често се превръщат в хронични – недоволство, гняв, мъка, тревога, чувство, че си жертва… Живеем с тези емоции и чувства като фон, върху който се разиграва целият ни живот. Това, което ни наранява и ни прави нещастни обаче е не самото преживяване на тези емоции, а тяхното безкрайно повторение. Единственото, което можем да направим, за да излезем от този порочен кръг е да спрем повторението. Това е ключът към нашата свобода и радост от живота!

Практикувайки Емоционална алхимия ние имаме един много мощен и крайно ефективен инструмент за постигане на тази цел. Нейната същност се състои именно в това – да разкрие тези повтарящи се модели и да спре безкрайното им повторение. Целта ни е да постигнем (и задържим) състоянието, в което да даваме спокоен, неутрален, трезв и адекватен отговор на случващото ни се в околния свят, а не да бързаме да реагираме безсъзнателно. Да бъдем по-съзнателни и центрирани; да живеем живота си с яснота и лекота.

Емоционалната алхимия се базира на древната и изпитана даоска теория за Петте елемента (известна още като теорията за петте Джин Шен или петте духа на тялото) – огън, вода, метал, дърво, земя. Всеки елемент представлява отделен поток от енергия, съответстващ на определена емоция и орган от тялото ни. Те имат собствени нужди и начин на изразяване, които се учим да разпознаваме и балансираме чрез изпълнение на практиките, показани в настоящата програма за Емоционална алхимия. Продължи четенето…

Когато тези пет елемента не са в хармония, ние изживяваме това състояние като вътрешни конфликти и напрежение, водещи често и до заболяване на физическото тяло. Нашата цел като човешки същества, ако искаме да живеем здравословно и с пълния си потенциал, е да опознаем всеки един от тези елементи и да направим така, че те да съществуват в синхрон и хармония, за да изпитваме удовлетворение и удоволствие от живота. Чрез Емоционалната Алхимия и Теорията за 5-те елемента, можем да започнем да разбираме по-добре собствените си емоционални и ментални тела и да се научим как да се отнасяме с по-отрицателните чувства и мисли, а също така как да не бъдем привързани към положителните.

Съдържание на програмата:

Онлайн програмата за работа с емоциите, съдържа серия от седем отделни курса, съставящи цялостната програма „Емоционална алхимия“. Имате възможност да закупите цялата програма „Емоционална алхимия“ – сега само за 180 лв., вместо за 210 лв.!

Или може да направите своя избор на някои от модулите в него:

Ползите, които ще имате от тази програма:

.